Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.03.2017.

22:59

Everton igra derbi, Rad tri meča bez publike

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Evertona Luiza novčano, a Rad zatvaranjem stadiona za tri naredna meča, prenosi Mondo.

Izvor: B92

Autor:B92

Everton igra derbi, Rad tri meča bez publike
StarSport

Ovo je epilog nemilih scena sa otvaranja prolećnog dela Superlige na stadionu "Kralj Petar I", kada su navijači Rada na rasnoj osnovi vređali zadnjeg veznog crno-belih, koji je kažnjen zbog prilaska tribini i pokazivanja srednjeg prsta i provociranja navijača domaćih na kraju susreta.

Brazilac će morati da plati 120.00 dinara, dok 'Građevinari', pored tri susreta pred praznim tribinama na svom stadionu, neće moći da vode navijače ni na naredna dva gostovanja.

Takođe, kapiten Rada Nikola Maraš kažnjen je sa 25.000 dinara zbog sukoba sa Evertonom po okončanju susreta, a Partizan sa 150.000 dinara zbog upotrebe pirotehničkih sredstava.

Posle odluke Disciplinske komisije, Everton Luiz će se najverovatnije naći u startnoj postavi kluba iz Humske u večitom derbiju, koji je na programu u subotu od 18.00 na stadionu Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve