Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.02.2017.

13:44

Radović strelac u velikom kiksu Legije

Srpski fudbaler Miroslav Radović nastavio je sa sjajnim igrama u dresu Legije i proteklog vikenda bio strelac u remiju sa Ničječom 1:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Radović strelac u velikom kiksu Legije
Foto: Getty images

Oba gola na "Pepsi areni" viđena su u prvom poluvremenu, gosti su poveli preko Samjuela Štefanika u 22. minutu, da bi Radović izjednačio 15 minuta kasnije.

Iako je Legija imala potpunu inicijativu i više izglednijih šansi, Radović i njegovi saigrači nisu uspeli da ponovo zatresu mrežu rivala.

Srbin je imao najbolju šansu da donese pobedu, ali mu je lopta nezgodno odskočila pre šuta sa desetak metara, pa je završila daleko od gola.

Radović je odigrao svih 90 minuta za tim iz Varšave i postigao deveti gol ove sezone u prvenstvu. Za srpskog fudbalera to je već drugi gol u prolećnom delu prvenstva i to na drugoj utakmici zaredom.

Iskusni fudbaler je postigao i dva gola u Ligi šampiona madridskom Realu. Legija posle šestog remija drži četvrto mesto na tabeli sa 39 bodova, sedam manje od vodeće Lehije iz Gdanjska.

Naredna utakmica fudbalere Legije čeka u petak, kada gostuju Zaglebju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve