Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.02.2017.

12:29

Tadić: Veoma bolan poraz

Dušan Tadić teško je podneo poraz njegovog Sautemptona u finalu Liga kupa od Mančester Junajteda (3:2) na Vembliju.

Izvor: AK

Autor: AK

Tadić: Veoma bolan poraz
Foto: Getty images

"Sveci" su nadoknadili dva gola zaostatka, da bi na kraju pobedu "Crvenim đavolima" doneo Zlatan Ibrahimović u 87. minutu, svojim drugim golom na meču.

"Zaslužili smo mnogo više. Mislim da svi imaju taj osećaj. Teško je pronaći bilo kakve reči, smatram da smo zaslužili više. Atmosfera je bila dobra i bili smo srećni što vidimo na tribinama toliko naših navijača. Sjajno su nas podržavali.", rekao je Tadić

Tadić je imao odličnu priliku da izjednači rezultat na 1:1 sredinom prvog poluvremena, ali je njegov udarac sa ivice kaznenog prostora zaustavio David de Hea. Pre toga Sautemptonu je poništen regularan gol na 0:0, greškom linijskog sudije.

"U prvom poluvremenu smo bili daleko bolji, a oni su videli da im stvaramo probleme. Zato su u drugom poluvremenu uveli Majkla Karika kako bi izbalansirali situaciju. I dalje mislim da smo bili bolji, ali su oni možda bili iskusniji", kazao je Tadić.

"Crveni đavoli" su u nedelju postali najtrofejniji engleski klub, nadmašili su najvećeg rivala Liverpul. U igru su još za trofeje u FA Kupu i Ligi Evrope, dok su daleko od lidera Premijer lige Čelsija.

Junajted je osvojio drugi trofej ove sezone, nakon što je na otvaranju savladao Lester 2:1 u Komjuniti šildu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve