Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.02.2017.

16:00

Jakubu, kralju, pa nije ti to Superliga

Na stadionu Koventrija svi su plakali. Navijači od smeha, menadžeri od muke, uprava zbog novog poraza i vrlo verovatnog ispadanja i iz treće lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Jakubu, kralju, pa nije ti to Superliga

Razlog za suze bio je Ajegbeni Jakubu, 34-godišnji napadač iz Nigerije, zapravo njegova rola u porazu od Svindona (1:3), koja je zabeležena i na video snimku. Na njemu se vidi Jakubu kako se dva i po minuta vrti oko svoje ose na sredini terena, potpuno isključen iz igre i dešavanja na terenu. O čemu li su razmišljali mandžeri Koventrija kada su doveli nekadašnjeg napadača Makabija iz Haife, Evertona, Blekburna, s obzirom da u poslednja dva kluba za koja je nastupao (Reding i Kajzeri) nije postigao gol (?!).

Koliko Jakubu može da pomogne Konventriju u borbi za opstanak (poslednji u engleskoj Ligi 1 sa 11 bodova manje od tima koji se bori za opstanak), najbolje govori podatak da je napadač u igru ušao u 70. minutu!

Priznaćete, ovakvih scena je sve manje i u srpskoj Superligi.

Englezima je Ajegbeni Jakubu bio beskrajno zabavan, pa su napravili i „heatmap“ za nastup na meču sa Svindonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

1 h

U fokusu

Vidi sve