Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.02.2017.

09:49

Zidan: Verujem u Navasa

Trener Real Madrida Zinedin Zidan nema nameru da menja golmana samo zbog pritiska medija i navijača.

Izvor: AK

Autor: AK

Zidan: Verujem u Navasa
Foto: Getty images

Kostarikanac Kejlor Navas je pod velikim pritiskom javnosti posebno nakon neočekivanog poraza Madriđana u Valensiji (2:1) tokom nedelje.

"Imam veliko poverenje u Navasa, to je najvažnije. Ne mogu da kontrolišem šta ljudi pišu, ali mogu njega. Svi možemo bolje, on, ja i ostali igrači. Verujem u Kejlora, kao i u ostale igrače, ali znam da se ne može uvek pobeđivati", rekao je Zidan.

Rezervni golman Reala je Kiko Kasiola, a već mesecima se spekuliše da "kraljevski" klub želi golmana Čelsija Tiboa Kurtou.

Proteklih sezona je na meti Madriđana bio David de Hea, ali nakon što je pre dve godine propao njegov transfer na Santjago Bernabeu, prvi golman Španije je produžio ugovor sa Mančester Junajtedom.

Real deli prvu poziciju u prvenstvu sa Seviljom sa po 52 boda, ali ima dva meča manje od Andalužana. U nedelju uveče gostuje šestoplasiranom Viljarealu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve