Nova vest
Fudbal

Subota, 25.02.2017.

12:21

Klop: Možda i ja prođem kao Ranijeri

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da bi možda i on mogao da bude otpušten kao Klaudio Ranijeri ako izostanu rezultati njegovog tima.

Izvor: mn

Autor: mn

Klop: Možda i ja prođem kao Ranijeri
Getty Images

Nemački stručnjak nikada u karijeri nije ostao bez posle, ali svestan je da do toga može doći ako njegovim radom ne budu zadovoljni.

„Niko ne treba da podseća menadžere u svetu fudbala o njihovom poslu. Ako ne možemo da uradimo ništa ili budemo bilzu velikih stvari u narednih nekoliko godina, stvari će se zakomplikovati. Do sada nisam to razumeo jer sam uvek imao dugogodišnje ugovore i ostajao u klubovima koliko sam ja želeo i ne znam zbog čega se to tako dešavalo. Liverpul je klub koji ima snažne veze sa menadžerima, ali sve zavisi od uspeha.“

On je podsetio na situaciju u Čelsiju kada je Murinjo otpušteno brzo po osvajanju Premijer lige.

„Gvardiola do sad nije bio otpuštan, kao ni ja, ali to su samo neki primeri. Ali, pogledajte Čelsi prošle godine, šampioni, a onda su otpustili menadžera. To je deo posla i moramo da ga prihvatimo, radimo i nadamo se da do toga nikada neće doći“, rekao je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve