Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.02.2017.

16:22

Obradovićevi "Orlići" ponovo bolji od Bugarske

Omladinska reprezentacija Srbije pobedila je Bugarsku sa 4:1 u drugom test-meču pod vođstvom novog selektora Milana Obradovića.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Obradovićevi
fss.rs

Prethodno su „Orlići“ slavili sa 3:1 na debiju novog šefa stručnog štaba.

Posle testa sa Bugarima omladince očekuju dve provere i protiv selekcije Bosne i Hercegovine 7. i 9. marta u SC FS Srbije.

Turnir elitne runde kvalifikacija za plasman na EP igra se u Nemačkoj od 23. do 28. marta u blizini Frankfurta. Pored Srbije i domaćina, u grupi su još Slovačka i Kipar.

Bugari su prvi poveli posle dobre akcije i realizacije Ivanova, a pred kraja prvog dela meča, Zlatanović je dobro ispratio solo-akciju Romanića i doneo izjednačenje. U međuvremenu Račić je u 29. minutu propustio priliku da sa bele tačke poravna rezultat, lopta je posle njegovog šuta završila pored stative.

U nastavku je Bugarska igrala sa desetoricom, posle isključenja Jordanova koji je igru napustio već u 61. minutu. Nekoliko minuta kasnije, sudija Andrija Stojanović je drugi put pokazao na belu tačku, a precizan je bio Romanić. Stefan Ilić je potom savladao bugarskog golmana, a veliki deo posla prethodno je završio lepim prodorom i centaršutem Aleksa Terzić. Tačku na ubedljivu pobedu "orlića" stavio je Petrov u 90. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve