Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.02.2017.

23:44

Gvardiola: Svašta može da se desi u Monaku

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola zadovoljan je rezultatom prvog meča osmine finala Lige šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Gvardiola: Svašta može da se desi u Monaku
Foto: Getty images

"Grđani" su savladali Monako 5:3 u meču sa dva preokreta na Etihadu.

"Razmišljali smo u napadu napadali, napadali, napadali. Monako je postigao 80 golova ove sezone, napada sa dosta igrača. Fizički su jak, vrhunski tim. Zbog toga su lideri u prvenstvu. Zbog toga smo zadovoljni rezultatom. Moglo je bolje, ali je moglo i gore", rekao je Gvardiola.

Siti je poveo u 26. minutu pogotkom Sterlinga, ali Monako preokreće na 2:1 do poluvremena preko Falkaa i Mbapea. Kolumbijac na startu drugog dela promašuje penal, Aguero poravnava, ali se Falkao iskupljuje za 3:2. Ipak, Siti postiže tri gola u poslednjih 20 minuta i stiče dva gola prednosti pred revanš.

"Imali smo sreće. Bili smo mentalno stabilni. I stariji i mlađi igrači su odigrali neverovatno. Ovakvo iskustvo će nam pomoći u budućnosti. Monako ima dužu istoriju ovakvih mečeva od nas, a u ovakvom takmičenju iskustvo je potrebno da učiš i napreduješ. Naravno, svašta može da se desi u Monaku", dodao je menadžer Sitija.

Revanš meč je 15. marta na stadionu Luj II u Monaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve