Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.02.2017.

11:29

Azar: Nikad nisam bio bolji, a sve zbog Kontea

Krilni napadač Čelsija Eden Azar rekao je da proživljava najbolji period u Londonu zahvaljujući menadžeru Antoniju Konteu.

Izvor:

Autor:

Azar: Nikad nisam bio bolji, a sve zbog Kontea
Getty Images

Azar je bio jedan od najvažnijih igrača u osvajanju šampionske titule u sezoni 2014/2015, ali je u narednoj sezoni, zajedno sa ostalim saigračima, razočarao lošim igrama.

U decembru je otpušten menadžer Žoze Morinjo, a ekipa je sezonu završila na 10. mestu na tabeli i bez plasmana u evropska takmičenja.

"Uvek je teško vratiti se posle loše sezone, ali menadžer je promenio nešto i pokušao da nam ulije samopouzdanje. Ovo je najbolji period za mene otkako sam došao u Čelsi. Srećan sam", rekao je Azar za sajt Gol.

Azar je 2012. godine iz Lila došao Čelsi i do sada je odigrao 234 utakmice i postigao 65 golova. Sa 'Plavcima' je osvojio Premijer ligu, Liga kup i Ligu Evrope.

Londonski klub je letos preuzeo bivši trener Juventusa i selektor Italije, a ekipa je trenutno prva na tabeli sa osam bodova prednosti.

"Svi znaju da prošle sezone nisam bio dovoljno dobar. Ali, na greškama se uči. Sve sam učinio da se vratim i sada sam na svom nivou. Dobro sam počeo ovu sezonu, spreman, bez povreda. Bolje je da igraš kada si potpuno spreman. Želim da uživam na terenu, mislim da je to ključno", rekao je belgijski reprezentativac.

Čelsi će u 26. kolu Premijer lige u subotu igrati na Stamford Bridžu protiv Svonsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve