Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.02.2017.

09:35

Milijaš: Hvala navijačima, na 2:0 mogu da promašim

Nenad Milijaš po treći put je 'debitova' u dresu Crvene zvezde, a navijači su njegov ulazak u igru protiv Novog Pazara (2:0) pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Izvor:

Autor:

Milijaš: Hvala navijačima, na 2:0 mogu da promašim
crvenazvezdafk.com

"Jako mi je drago što su me navijači dočekali na ovakav način. Dosta vremena proveo sam u Zvezdi, ostavio sam neki trag i verovatno sam time i zaslužio takav aplauz kada sam ušao u igru. Hvala navijačima, pokušaću da igram bolje nego prošli put i da pomognem ekipi da osvojimo duplu krunu", rekao je Milijaš.

Iskusnom vezisti ipak je najvažnije to što je ekipa zabeležila pobedu.

"Neko ko je utakmicu gledao može da kaže da je bilo lako, ali zapravo je na terenu bila potpuno drugačija situacija iz tog razloga što se protivnik konstantno branio. Bilo je jako teško postići prvi gol. Posle toga je sve išlo mnogo lakše. Mirno smo priveli utakmicu kraju, možda je moglo da bude i više od 2:0, ali najbitnija su nova tri boda", istakao je Milijaš.

Malo je nedostajalo da se već na debiju publika priseti čuvenih Milijaševih golova iz slobodnih udaraca.

"Imao sam šansu, prošla je lopta blizu, ali bolje da uđe u nekoj važnijoj situaciji. Na 2:0 mogu da promašim, ali bilo bi lepo da pogađam na 0:0. Možda mi je važniji slobodan udarac nakon koga smo postigli drugi gol. Mnogo mi je drago što je Petković zabeležio svoj prvenac u crveno-belom dresu i čestitam mu i ovom prilikom. Siguran sam da će i njemu mnogo značiti za samopouzdanje, a i kao nagrada za sve što je pružio klubu".

Sledeće subote, šampion Srbije gostuje ekipi Bačke.

"Od meča protiv Bačke očekujem pobedu, kao i uvek. Zvezda uvek igra na pobedu. Lično nikada nisam igrao u Bačkoj Palanci tako da će mi biti drago da vidim i taj stadion i nadam se da će mi u sećanju ostati po dobroj igri i nova tri osvojena boda", smatra Milijaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve