Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.02.2017.

11:10

Radović samo ublažio poraz Legije

Fudbaleri Legije neočekivano su poraženi od Ruha 3:1 na svom terenu, a strelac jedinog pogotka za varšavski tim bio je Miroslav Radović.

Izvor: B92

Autor:B92

Radović samo ublažio poraz Legije
Foto: Getty images

Bivši igrač Partizana je samo uspeo da ublaži poraz poljskog šampiona koji je gubio sa 3:0 već posle prvih 50 minuta pre oko 17.500 navijača.

Radović je postavio konačan rezultat utakmice u 84. minutu, a tokom cele utakmice je bio najbolji igrač Legije. On je tako stigao do desetog gola ove sezone, računajući dva pogotka madridskom Realu u Ligi šampiona.

Tim iz Varšave je kontrolisao igru tokom većeg dela susreta, imao je loptu u posedu 75 odsto vremena, ali nije koristio svoje šanse.

Patrik Lipski je doveo Ruh u vođstvo u 14. minutu, Maćej Urbančik je udvostručio prednost u 42, a samo devet minuta kasnije bilo je 3:0 za goste zahvaljujući Jaroslavu Nizgodi.

Legiji je to bio šesti poraz ove sezone, posle kojeg drži treće mesto na tabeli sa 38 bodova, pet manje od vodeće Lehije, a između se nalazi Jagielonija.

Narednu utakmicu fudbaleri Legije igraju u četvrtak, kada gostuju Ajaksu u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope.

U prvoj utakmici, pre četiri dana kada je Radović bio kapiten Legije, nije bilo golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve