Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.02.2017.

09:43

Enrike: Kakav kraj ere kad smo u tri takmičenja?

Trener Barselone Luis Enrike svestan je teške situacije u kojoj se nalazi njegov tim, ali smatra da to nije kraje ere katalonskog giganta.

Izvor: AK

Autor: AK

Enrike: Kakav kraj ere kad smo u tri takmičenja?
Foto: Getty images

Barselona je na rubu eliminacije iz Lige šampiona nakon debakla u Parizu sa 4:0 protiv Pari Sen Žermena, dok je u nedelju jedva savladala Leganes u La ligi, 2:1 golom Lionela Mesija iz penala u poslednjem minutu meča.

"Ne bih rekao da je ovo kraj jedne ere kluba, kako vi novinari to kažete, jer to samo pesimisti mogu reći. Igramo još u tri takmičenja, kakav kraj ere? Istina je da smo u Ligi šampiona u izuzetno teškoj situacji. Utakmica s PSŽ mi je svaki dan u glavi, ali ima još da se igra. Moramo pokušati da napravimo što više možemo do kraja sezone i nikakva moja odluka neće uticati na tim", rekao je Enrike.

Sve češće se spekuliše o tome da će Enrike na kraju sezone napustiti klupu Barselone, ali on ističe da još nije doneo odluku o svojoj budućnosti.

Barselona zaostaje bod za liderom prvenstva Real Madridom, koji ima dve utakmice manje, a u sledećem kolu gostuje Atletiko Madridu.

Pre revanša sa PSŽ u osmini finala LŠ (8. mart) dočekuje Sporting Hihon i Seltu Vigu na Nou Kampu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve