Nova vest
Fudbal

Subota, 18.02.2017.

23:25

Preokret Lacija, Konti za slavlje Atalante

Fudbaleri Lacija pobedili su na gostujućem terenu Empoli sa 2:1, u utakmici 25. kola italijanskog prvenstva i popeli se na peto mesto na tabeli.

Izvor:

Autor:

Preokret Lacija, Konti za slavlje Atalante
Getty Images

Empoli je poveo u 67. minutu golom Radeta Krunića.

Bivši fudbaler Donjeg Srema i Borca iz Čačka postigao je lep gol sa 20 metara, prvi u Seriji A. Lacio je izjednačio minut kasnije golom Čire Imobilea, a pobedu rimskom timu doneo je Balde Keita u 80. minutu.

Lacio posle treće vezane utakmice bez poraza zauzima peto mesto sa 47 bodova. Empoli je u poslednje četiri utakmice osvojio samo bod i posle drugog uzastopnog poraza zauzima 17. mesto sa 22 boda.

Sergeja Milinkovića-Savića zamenio je upravo strelac pobedonosnog gola u 57. minutu, Filip Đorđević ušao je umesto Stefana Radua u 78. minutu, dok je osam minuta kasnije Dušan Basta ustupio svoje mesto Bastosu.

Fudbaleri Atalante pobedili su u Bergamu Krotone sa 1:0 i nastavili niz od pet utakmica bez poraza. Jedini gol postigao je Andrea Konti u 48. minutu.

Atalanta se posle treće uzastopne pobede popela na četvrto mesto na tabeli sa 48 bodova, dok je Krotone posle četvrtog vezanog poraza pretposlednji sa 13 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve