Nova vest
Fudbal

Petak, 17.02.2017.

10:00

U Argentini se i redari tuku sa igračima (VIDEO)

Tuče na stadionima u Južnoj Americi sve su samo ne novost, ali su učesnici nereda u Argentini potrudili da dodaju novi “začin”.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

U Argentini se i redari tuku sa igračima (VIDEO)
Foto: YouTube screenshot

Do sada smo obično gledali tuče igrača ili navijača, da bi tokom nedelje i redari poželeli malo slave u argentinskom kupu.

Na programu je bio revanš meč kvalifikacione grupe B između ekipa Sentral Norte i Taljeres de Periko, pošto su domaćini dobili prvi meč u gostima sa 2:0.

Taljeres je u drugoj utakmici slavio minimalnim rezultatom, pa nije uspeo da izbegne ispadanje, a onda je na terenu nastao haos – prvo su se sukobili neki igrači, a onda je navodno jedan od redara pljunuo predstavnika protivničke ekipe.

Usledila je “potera” za momkom u crvenom markeru, dvojica fudbalera u žuto-crnim dresovima su ga stigla i oborila na travu, a pošto se gužva raščistila, policija je reagovala i uhapsila navijače koji su u međuvremenu ušli na teren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve