Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.02.2017.

17:39

Grant napustio Ganu: Uživao sam

Nekadašnji trener Partizana Avram Grant podneo je ostavku na mesto selektora Gane posle neuspeha na Kupu afričkih nacija.

Izvor: B92

Autor:B92

Grant napustio Ganu: Uživao sam
Foto: Getty images

Jedan od najvećih favorita na KAN 2017, ispala je u polufinalu turnira od kasnijeg šampiona Kameruna (2:0), a potom je izgubila u borbi za treće mesto od Burkine Faso (1:0).

"Došlo je vreme da potražim novi izazov i zahvalim se svima što sam imao priliku da vodim Ganu, uživao sam. Ponosan sam što sam bio na klupi jakog tima i siguran da će imati mnogo uspeha u budućnosti", rekao je Grant.

Grant je i prethodni afrički turnir završio razočaran zbog poraza na penale u finalu od Obale Slonovače 2015. godine.

Ovaj izraelski stručnjak tokom karijere vodio je Makabi Tel Aviv i Haifu, Portsmut, Vest Hem, reprezentaciju Izraela i Čelsi, sa kojim je takodje poražen posle penala u finalu Lige šampiona od Mančester Junajteda.

Na klupi Partizana zadržao se samo četiri meseca prolećnog dela sezone 2011/2012, uspeo je da osvoji titulu prvaka Srbije nakon što je nasledio veliku bodovnu prednost, ali je ostao upamćen i po tome što je doživeo sva tri poraza u derbijima od Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve