Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.01.2017.

23:50

Voždovac doveo pojačanje iz Južne Koreje

Fudbalski klub Voždovac angažovao je danas ofanzivnog veznog igrača Ivana Markovića, koji je došao iz južnokorejskog Geonama.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Voždovac doveo pojačanje iz Južne Koreje
Foto: StarSport

Marković ima 21 godinu, ponikao je u Partizanu, a tokom profesionalne karijere igrao je za Koronu, CSKA Sofiju, Levaljakos i Černo more, pre nego što je otišao u Geonam.

"Imao sam nekoliko ponuda, ali sam se opredelio za Voždovac, pre svega zbog trenera i njegovog načina rada. Mislim da može da bude odskočna daska i u klubu ću imati mnogo prostora za napredovanje", rekao je Marković

On je naveo da mu se dopada što je ekipa Voždovca stabilna i da mu se svidja organizacija kluba. Kako je kazao, velika želja mu je plasman u plej-of Superlige.

Voždovac se i dalje sprema u Beogradu za drugi deo srpskog prvenstva, a pre odlaska u Antaliju na pripreme sastaće se u utorak sa Radničkim iz Obrenovca u prijateljskoj utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve