Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.01.2017.

17:12

"Đurđić ne ide u Sloveniju, a Vujadinović..."

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da napadač Nikola Đurđić neće putovati sa ekipom na pripreme u Sloveniju.

Izvor: SV

Autor: SV

StarSport

Beogradski tim u četvrtak putuje u Sloveniju, gde će odigrati i dve trening utakmice u sklopu priprema za nastavak Superlige Srbije.

“Spisak za put u Sloveniju je poznat, to su igrači koji su ovde. Nikola Đurđić ne putuje, putovaće 25 igrača i tri golmana, tu su i Tavamba, Munir i Leonardo. Nemam ideju da mladi igrači idu na pozjamice, oni su budućnost Partizana i nema razloga da sklapamo takve aranžmane u ovom trenutku, pored Teleoptika koji imamo kao mogućnost“, navodi Nikolić.

Pitanje štopera Nikole Vujadinovića je i dalje aktuelno, ali on još nije zadužio dres srpskog vicešampiona.

Svi smo u kontaktu, on pokušava da reši svoj status, nama to što je izašlo u javnost pre vremena ne ide na ruku, on je pod ugovorom sa klubom i to su razlozi zbog čega nešto treba da se sačuva od javnosti jer je 21. vek, Kina više nije na kraj sveta i oni imaju informacije o tome šta se pojavljuje u našoj javnosti“, rekao je Nikolić.

U komentaru na moguće izbacivanje Partizana iz evropskih takmičenja, rekao je da prvo treba izboriti plasman.

Atmosfera po tom pitanju je nepromenjena, radimo svoj posao, ubeđeni smo da to nije konačna odluka i da ćemo uskoro imati informacije da Partizan nije izbačen iz Evrope, pod uslovom da se plasira za evropska takmičenja kroz domaće prvenstvo ili Kup. Svi zaboravljaju da taj plasman treba ostvariti“, naveo je Nikolić.

“Crno-beli“ su odigrali prvu pripremnu utakmicu protiv BSK iz Borče i pobedili su rezultatom 6:1.

"Utakmica je poslužila svojoj svrsi, nažalost uz sve napore ovaj sneg nam je pokvario teren i uslove za igru, ali su momci uradili to vrlo profesionalno, bilo je lepih akcija i poteza, niko se nije povredio i, uz šest golova, to daje male razloge za zadovoljstvo“, rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, ono što je video od svojih izabranika je za prvu utakmicu na pripremama vrlo korektno.

"Nismo promenili mnogo sastav, igrači su upoznati sa zadacima, završili smo prvi ciklus, idemo na put i idemo da se spremamo dalje. Rano je za utiske o igračima, ovo su vanredni uslovi za igru, korektno je sve to“, istakao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve