Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.01.2017.

09:50

"Sa drugim klubom Srbije želim dobre odnose"

Zvezdan Terzić izjavio je da ne razume zašto su iz Partizana ljutito reagovali na njegove reči kako su zbog greške u administraciji dobili suspenziju UEFA

Izvor:

Autor:

StarSport

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić odgovorio je na reči generalnog direktora Crvene zvezde "da su ljudi iz Partizana sami krivi zbog eliminacije iz Evrope", izjavom da je direktor crveno-belih opsednut večitim rivalom i da se snaga klubova videla u prvom medjusobnom duelu ove sezone u Humskoj (1:0).

"Ne razumem zasto se ljute u Partizanu. Sami su rekli da su imali potpisan sporazum o reprogramu poreskog duga, pa su ga sami raskinuli i naknadno potpisali novi. U momentu UEFA monitoringa nisu ga imali zbog njihove takve odluke i zbog toga su suspendovani, znači ne zbog nedostatka novca, vec zbog administrativne greške. To su oni rekli, a ne ja", rekao je Terzić.

On je dodao da mu je žao što je večiti rival zadobio suspenziju i da se nada da će takva odluka biti preidnačena odlukom Suda za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).

"Ne razumem zasto se na mene ljute. Meni je zao sto su izbačeni iz UEFA takmicenja i iskreno se nadam da će CAS u Lozani uvaziti njihovu žalbu, ali su se sami bez potrebe upetljali u problem", rekao je Terzić i naglasio da sa rukovodstvom Partizana ima korektan odnos.

"Kao sto i priliči da ga imamo sa klubom koji je po važnosti drugi klub na ovim prostorima i trudićemo se da te odnose podižemo na jos viši nivo, a sve u cilju razvoja srpskog sporta", zaključio je direktor Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve