Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.01.2017.

15:43

Kolarov: Pep je najbolji, nije gotova borba

Bek Mančester Sitija Aleksandar Kolarov smatra da šampionska trka u Premijer ligi nije gotova.

Izvor: B92

Autor:B92

Kolarov: Pep je najbolji, nije gotova borba
Foto: Getty images

Siti posle debakla od Evrtona (4:0) na Gudisono proteklog vikenda zaostaje deset bodova za liderom Čelsijem.

"Ovo je teška liga, bez obzira protiv koga igrate, a mi smo neke bodove ispustili, mada smo ih zaslužili. Borba za titulu će se voditi do poslednjeg dana, potrebno nam je nekoliko pobeda da se opet uključimo u nju", poručio je Kolarov

Siti je proteklog leta preuzeo Pep Gvardiola, kod koga je srpski reprezentativac jedan od najkonstantnijih igrača u prvoj postavi.

"Gvardiola je svakako najbolji trener na svetu u ovom trenutku i svima nam je čast da radimo pod njegovim vodjstvom. Mi igrači moramo da podignemo formu, slušamo njegove instrukcije i vratimo se na pobednički kolosek. On želi da sve bude perfektno, vodi racuna o svakoj sitnici i sigurno ćemo sa njim biti sve jači i jači", dodao je Kolarov.

Siti u narednom kolu očekuje veliki izazov, jedan od ključnih mečeva u borbi za titulu, duel sa drugoplasiranim Totenhemom na svom terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve