Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.01.2017.

22:00

Kjelini: Pogba je fudbalski Lebron Džejms

Fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini rekao je da njegovoj ekipi nedostaje Pol Pogba, kojeg je nazvao fudbalskim Lebronom Džejmsom i Juseinom Boltom.

Izvor: SM

Autor: SM

Kjelini: Pogba je fudbalski Lebron Džejms
Getty Images

Juventus je prošlog vikenda izgubio od Fiorentine, prvi je na tabeli Serije A, ali ima samo bod više od drugoplasirane Rome.

Kjelini je rekao da je veliku razliku u odnosu na tim iz prošle sezone predstavlja nedostatak Pogbe, koji je prošlog leta iz Juventusa prešao u Mančester junajted za rekordnih 100 miliona evra.

"Prošle sezone smo u veznom redu imali Pogbu, igrača koji je fudbalski Lebron Džejms, fudbalski Jusein Bolt," rekao je Kjelini za Skaj Italija.

"Prošle sezone nam je Pogba omogućio da igramo na određeni način, ali on više nije s nama i morali smo da napravimo neke promene. (Trener Masimilijano) Alegri radi na tome da pronađe rešenje... Dozvoljavamo previše prilika, Djanluidji Bufon prošle sezone nije ni zaprljao rukavice", dodao je on.

Pogba je od početka sezone odigrao 20 utakmica u Premijer ligi i postigao je četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve