Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.01.2017.

18:45

Jovanović: Čukarički ima kvalitet

Novi fudbaler Čukaričkog Petar Jovanović ocenio je da taj klub po kvalitetu ne zaslužuje trenutnu 12. poziciju na tabeli Super lige Srbije.

Izvor: SM

Autor: SM

Jovanović: Čukarički ima kvalitet
fkcukaricki.rs

"Ima mnogo mladih igrača i više nego prijatno sam iznenadjen uslovima za rad u Čukaričkom. Radi se profesionalno. Očekujem da, sa ovakvim pristupom, rezultat neće izostati jer ekipa ima mnogo veći kvalitet od trenutne pozicije na tabeli, u to sam siguran", rekao je Jovanović.

Jovanović (34) igra desnog beka, a sa Čukaričkim je potpisao jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produženja na godinu dana. On je u Čukarički došao iz Rada, a veći deo karijere proveo je u Rumuniji.

Jesenji deo šampionata Čukarički je završio na 12. mestu na tabeli sa 20 bodova.

"U Čukaričkom sam pre 12 godina proveo šest meseci, u ekipi izmedju ostalih sa (Milošem) Ninkovićem i (Aleksandrom) Kolarovim. Tada sam otišao u Rumuniju, a vidim da je Čukarički sada mnogo ozbiljniji klub. Prvi put se srećem sa (trenerom Nenadom) Lalatovićem i pun sam pozitivnih utisaka", rekao je Jovanović i dodao da većinu igrača poznaje iz domaćeg prvenstva i da ga je ekipa odlično prihvatila.

Štoper Boris Kopitović (22) potpisao je trogodišnji ugovor sa Čukaričkim. On je u beogradski klub došao iz podgoričke Mladosti.

"Drago mi je što sam došao u Čukarički. Treninzi su jaki, naporni i baš takvi treba da budu jer imamo ozbiljne namere za proleće. Rad sa Lalatovićem je zadovoljstvo i mislim da ćemo ostvariti pozitivan odnos iz kog ću mnogo naučiti", naveo je Kopitović.

Ugovore sa Čukaričkim nedavno su potpisali Nemanja Obradović i Darko Zorić, a prema rečima sportskog direktora Vladimira Matijaševića, ne planiraju se nova pojačanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve