Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.01.2017.

16:14

Zvezdaš bek jedinog neporaženog tima Evrope

Porazom Real Madrida u Sevilji 2:1 u nedelju, u Evropi je ostao samo jedan klub bez poraza u tekućoj sezoni u svim takmičenjima – HNK Rijeka.

Izvor: AK

Autor: AK

Zvezdaš bek jedinog neporaženog tima Evrope
Foto: Getty images

Madriđani su u Andaluziji pali posle serije od 40 mečeva bez poraza, golom crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića u naoknadi vremena.

Tako je na "tronu" ostao lider hrvatskog prvenstva koji je letos eliminisan iz evropskih kvalifikacija, ali nije poražen u dvomeču od prvog tima turskog šampionata Bašakšehira.

Rijeka je ostvarila 16 pobeda uz četiri remija na polusezoni u šampionatu Hrvatske, uz tri pobede u nacionalnom Kupu (jedna posle produžetaka), uz pomenuta dva remija u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Za tim koji predvodi slovenački trener Matjaž Kek igra i bivši bek Crvene zvezde Marko Vešović, koji je bio strelac dva puta u Prvoj ligi Hrvatske na 19 nastupa.

On je 18. aprila 2015. doneo Rijeci pobedu protiv Hajduka na Poljudu, 25 godina nakon što je njegov otac takođe bio strelac u Splitu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve