Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.01.2017.

15:13

Roben produžio ugovor sa Bajernom do 2018.

Arjen Roben produžio je ugovor sa minhenskim Bajernom do 2018. godine i tako krenuo stopama Franka Riberija koji je to uradio pre dva meseca.

Izvor:

Autor:

Roben produžio ugovor sa Bajernom do 2018.
Getty Images

Robenu je prethodna saradnja isticala na kraju ove sezone, ali je odlučio da dres bavarskog giganta nosi bar do 34. godine i čini sa Francuzem sjajan tandem – popularni "Roberi".

"Srećan sam što sam potpisao novu saradnju sa Bajernom. Minhen je za porodicu i mene druga kuća, a Bajern najbolji klub na svetu. Želim da osvojim što je više moguće titula", rekao je Roben za klupski sajt.

Holandski krilni napadač je u Bajern došao iz madridskog Reala 2009. godine i ukupno osvojio 15 trofeja, uključujući pet titula u Bundesligi i Ligu šampiona.

Upravo je sjajni krilni napadač bio najzaslužniji za poslednju Bajernovu titulu prvaka Evrope, kada je 2013. godine u finalu protiv Borusije iz Dortmunda postigao gol za 2:1 u samom finišu.

Tokom karijere igrao je za Groningen, PSV iz Ajdhovena i Čelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve