Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.01.2017.

20:15

Radoja heroj Viga, Katai meč posmatrao sa klupe

Fudbaler Selte savladali su Alaves sa 1:0, a gol za pobedu postigao je srpski fudbaler Nemanja Radoja.

Izvor: SM

Autor: SM

Radoja heroj Viga, Katai meč posmatrao sa klupe
Getty Images

Ekipa iz Viga zabeležila drugi trijumf i posle 18 kola zauzima osmo mesto na tabeli sa 27 bodova, dok je Alaves 12. sa 22.

Domaći tim došao je do pobede na ’Balaidosu’ u 89. minuta, kada je na asistenciju Uha Malja, bivši fudbaler Vojvodine, rešio ishod meča i doneo vredna tri boda svojoj ekipi.

Gosti su imali igrača manje pošto je od 46. minuta zbog drugog žutog kartona Fedal morao da napusti teren.

U ekipi Alavesa nije bilo Nenada Krstičića, dok je bivši igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai meč posmatrao sa klupe.

Hihon je na svom terenu izgubio od Eibara – 2:3 (1:0).

Gosti su poveli u 4. minutu iz penala, pošto je fudbaler Hihona Fernardo Amorebijeta vukao u šesnaestercu protivničkog igrača. Precizan sa bele tačke bio je Adrijan koji donosi vođstvom svom timu. Ipak, samo pet minuta kasnije Karlos Kamona izjednačio je postigavši gol sa ivice šesnaesterca.

Ekipa Eibara je do 20 minuta imala velih 3:1, što je bilo nedostižno za domaću ekipu, iako su u 58. golom Nača Kasesa smanjili rezulta z akonačnih 3:2.

Eibar je deveti na tabeli sa 26 bodova, dok je Hihon na 18. poziciji sa 12.

Meč između Granade i Osasune završen je nerešenim rezultatom - 1:1. Gosti su poveli golom Oriola Riera u 12. minuta, ali je Artem Kravec izjedančio u 69. minutu. Srpski fudbaler Goran Čaušić odigrao je ceo meč za ekipu Osasune.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve