Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.01.2017.

10:20

Holanđani žele vezistu Partizana

Vezni fudbaler Partizana Marko Jevtović karijeru bi mogao da nastavi u Holandiji, saznaju "Večernje novosti".

Izvor: AK

Autor: AK

Holanđani žele vezistu Partizana
Foto: Getty images

Jevtović je jesenas bio jedan od ključnih igrača u timu Marka Nikolića, nakon što je bio na marginali kod bivšeg trenera Ivana Tomića, a klub je spreman da ga proda u slučaju dobre ponude.

"Novosti" prenose da postoji interesovanje jednog kluba iz Holandije, čije ime ne navode, a koji ga prati već neko vreme.

Jevtović ima 23 godine, ponikao je u Sremu iz Jakova, kao 18-godišnjak je prešao u moskovski Dinamo, ali nije zaigrao u ruskoj Premijer ligi.

Vratio se u Srbiju u tim Sopota, a pre dolaska u Partizan 2015. iz Novog Pazara, igrao je i za Hajduk iz Kule. Ima jedan nastup za mladu reprezentaciju.

U slučaju njegovog odlaska, status Brazilca Evertona Luiza o čijem se odlasku takođe spekuliše bi bio konačan. Ostao bi sigurno u Humskoj do kraja sezone.

Partizan je ovog januara doveo dva pojačanja u napadu, Leandrea Tavambu i Mohameda el Monira, dok se očekuje dolazak i štopera Nikole Vujadinovića.

Crno-beli su 9. januara počeli pripreme za drugi deo sezone, koji počinje krajem februara. Partizan zaostaje šest bodova za liderom Superlige Crvenom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve