Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.01.2017.

19:55

Posle UEFA, i FSS suspendovao Partizan

Samo 24 časa pošto je iz Evropske fudbalske unije (UEFA) stigla jednogodišnja zabrana igranja u Evropi – Partizan se suočava s novim problemom.

Izvor: B92

Autor:B92

Posle UEFA, i FSS suspendovao Partizan
StarSport

Kako nezvanično saznaje B92, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zabranila je crno-belima registrovanje novih igrača, a na istoj listi nalazi se još šest klubova i Superlige Srbije.

Klub iz Humske dužan je 8.294 evra Igoru Spasiću, nekadašnjem pomoćniku Miroslava Đukića i Vladimira Vermezovića, koji je, posle treniranja mlađih kategorija, isključen iz kluba.

Takođe, tu je i potraživanje BSK iz Borče u visini od 560.000 dinara, ali se ne zna po kom osnovu.

"Kažnjava se FK Partizan zabranom registracije (transfera) novih igrača svih uzrasta u trajanju od tri meseca, zbog prekršaja iz člana 93, stav 1, Disciplinskog pravilnika FSS Srbije. Kazna teče od 23. januara 2017, kao prvog dana zimskog pregistracionog perioda u 2017. godini“, navodi se u saopštenju Komisije, koje je potpisao Milan Mladenović, 15. decembra 2016. godine.

Vicešampion Srbije neće moći da registruje Leandrea Tavambu, jedino zimsko pojačanje koje je do sada stiglo u klub, dok ne izmiri spomenuta dugovanja i tako skine suspenziju, ali će moći "nesmetano da prodaje igrače u Srbiji i inostranstvu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve