Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.01.2017.

20:55

Odbijena Terijeva žalba, ne igra protiv Lestera

Kapiten Čelsija Džon Teri moraće da odsluži jedan meč suspenzije zbog crvenog kartona, pošto je Fudbalski savez Engleske (FA) odbio njegovu žalbu.

Izvor: SM

Autor: SM

Odbijena Terijeva žalba, ne igra protiv Lestera
Getty Images

Teri je dobio direktni crveni karton u 67. minutu meča FA Kupa protiv Piterboroa zbog grubog starta na napadača Lija Angola. On će propustiti subotnji duel Premijer lige protiv šampiona Lestera.

Nekadašnji kapiten Engleske zakačio je Angola dok je napadač trčao kao golu, zbog čega mu je sudija Kevin Frend pokazao crveni karton. Čelsi je meč dobio sa 4:1 i plasirao se u narednu rundu kupa, u kojoj će igrati sa Brentfordom.

To je Teriju bila prva utakmica posle više od dva meseca i to je bio njegov prvi meč u prvom timu posle utakmice Liga kupa sa Vest Hemom 26. oktobra.

"Džon Teri će odslužiti jedan meč suspenzije pošto je njegova žalba da je neopravdano isključen odbijena nakon saslušanja koje je održala Nezavisna regulatorna komisija. Defanzivac Čelsija je isključen je jer je sprečio očiglednu šansu za postizanje gola tokom utakmice trećeg kola FA Kupa protiv Piterboroa", navodi se u saopštenju FA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve