Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.01.2017.

20:45

Stevan Jovetić predstavljen u Sevilji

Stevan Jovetić i zvanično je predstavljen kao igrač španske Sevilje, kao pozajmljeni igrač Intera igraće za klub uz Andaluzije do leta.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Stevan Jovetić predstavljen u Sevilji
Getty Images

Sevilja ima pravo otkupa Jovetićevog ugovora u junu.

Na predstavljanju je rečeno da interesovanje za reprezentativca Crne Gore postoji od 2006. godine, kada je kao sedamnaestogodišnjak 'snimljen' na turniru omladinskih selekcija.

Jovetić, koji posle dve sezone u Partizanu, pet u Fiorentini, dve u Mančester Sitiju i jedne u Interu, ima ukupno četiri trofeja, 'duplu krunu' sa 'crno-belima' i dva trofeja na Ostrvu sa 'Građanima', značajno je pojačanje za prošlogodišnjeg osvajača Lige Evrope i učesnika osmine finala Lige šampiona ove sezone.

"Prihvatio sam da dođem u Sevilju jer je to veliki klub, učesnik Lige šampiona, sa dobrim timom. Ima sjajnog trenera," rekao je Jovetić i pomenuo da je razgovarao sa Nasrijem koji mu je rekao da dolazi u "klub odlične, porodične atmosfere."

Sevilja u osmini finala Lige šampiona igra sa Lester Sitijem, u Primeri je posle 17 odigranih utakmica na drugom mestu, a u Kupu Kralja je pred eliminacijom, posle poraza od Reala (4:0) u prvom meču osmine finala.

Jovetić je ove sezone za Inter odigrao samo pet utakmica, a nije izlazio na teren od 20. novembra i remija sa Milanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve