Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.01.2017.

19:45

Stojković iznenađen: Ne dolazim u Partizan!

Reprezentativac Srbije Vladimir Stojković demantovao je spekulacije njegovom mogućem povratku u Partizan.

Izvor: SM

Autor: SM

Stojković iznenađen: Ne dolazim u Partizan!
Getty Images

On je u razgovoru za "Mozart Sport" istakao da je iznenađen engleskim natpisima da će napustiti Notingem Forest, čiji je golman od leta 2016.

Vladimir je takođe izjavio da se nije čuo ni sa kim iz Partizana u vezi njegovog odlaska, kao i da je iz privatnih razloga trenutno u Srbiji.

“Ovde sam privatno. Došao sam da završim neke poslove i verujete mi da sam i sam bio iznenađen kad su počele da se šire informacije o povratku u Partizan. Da razjasnim: o tome ni sa kim nisam pričao. Stvarno. Već sutra se vraćam za Englesku. Moj status se promenio posle nekoliko poraza, trener je odlučio da malo rotira ekipu, što je sasvim normalno i prirodno kad ne ide. Nažalost, vezali smo četiri neuspeha, ali verujem da za Notingem dolaze bolji dani“, rekao je bivši ljubimac crno-belih.

Generalni direktor Miloš Vazura rekao je da ne zna ništa o ovom transferu što potvrđuje da su ovo ipak samo glasine i da nema ništa o mogućem pojačanju nekadašnjeg čuvara mreže crno-be

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve