Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.01.2017.

22:26

Bilić: Crveni karton nas je "ubio"

Menadžer Vest Hema Slaven Bilić smatra da su sudijske odluke bile ključni faktor poraza njegovog tima od Mančester Junajteda.

Izvor: AK

Autor: AK

Bilić: Crveni karton nas je

"Čikićari" su poraženi 2:0 na svom terenu u ponedeljak, a Biliću se zamerio Majk Din zbog isključenja Sofianea Fegulija u 15. minutu, te njegov pomoćnih zbog ofsajda kod drugog gola gostiju.

"Ono nije bio crveni karton, bio je isti start obojice igrača, a faul je napravio Džouns. Dobio je loptu, ali je uklizao makazicama. Feguli nije visoko podigao nogu. To je bila ključna odluka koja nas je ubila. Nije fer prema nama. Kod drugog gola je bio veliki ofsajd. Kada su igrači u sprintu sudijama je teško da dobro vide, ali je on sada hodao. Morali su to da primete", rekao je Bilić.

Bilić je ponosan na svoje igrače, pa nije zabrinut što je tim na svega sedam bodova od zone ispadanja.

"Zadovoljan sam igrom, borili smo se jako, dali sve od sebe. Rekao sam igračima da ako budemo stalno igrali ovako doći ćemo do dobre pozicije na tabeli. Teško je sa desetoricom protiv ovakvog tima, a mi smo imali šanse. To moraš da iskoristiš, to bi nas podiglo. Razočaran sam rezultatom, porazom, ali sam ponosan na igrače", rekao je Bilić.

Vest Hem je drugim porazom u nizu ostao na 13. poziciji, sa sedam bodova od zone ispadanja, a uoči gradskog derbija sa Kristal Palasom za 12 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve