Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.01.2017.

19:29

Klop: Možemo bolje, ali ne sa ovakvom pauzom

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije mogao da objasni igru svog tima u Sanderlendu, ali je indirektno kritikovao sistem Premijer lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Klop: Možemo bolje, ali ne sa ovakvom pauzom

"Redsi" su igrali 2:2 na "Stadionu svetlosti", svega dva dana nakon velike pobede nad Mančester Sitijem.

Liverpul je dva puta vodio u ponedeljak, ali je bukvalno poklonio dva penala domaćinu i upropastio veliku pobedu nad "građanima", te tako ugrozio svoju poziciju u borbi za titulu.

"Nisam u mogućnosti da objasnim šta se dogodilo jer nisam tačno video, moj tim se borio, ali nisam siguran da je mogao da uspe. Možemo igrati bolji fudbal, ali nisam siguran da li možemo sa ovakvom pauzom. Rekao sam igračima da mi kako ako neko ne mogu da igraju, da neću nikad pričati o tome ili reći nekome, ali se niko nije javio i to je dobra stvar. Što se tiče naše igre, nemam ideju šta da vam kažem o tome", rekao je Klop.

Ragnar Klavan i Sadio Mane su skrivili pomenute penale, oba su bila čista, ali su se gosti bunili zbog faula neposredno pred drugi.

"Nije bilo faula pre slobodnog udarca pred drugi penal. Potrebno je malo sreće, ali se Sanderlend dosta trudio i možda ju je zaslužio", zaključio je Klop.

Mane je pre penala koji je napravio doneo vođstvo Liverpulu, pa je umesto junaka postao tragičar.

"Iskreno, mislim da me je lopta pogodila u ruku. Neko me odgurnuo, izgubio sam kontrolu i ona me pogodila. Da, rekao bih da je bio penal. Moramo misliti o narednom meču, moramo prihvatiti ovaj bod", rekao je Mane.

Liverpul zaostaje pet bodova za liderom Čelsijem koji u sredu gostuje Totenhemu. Klopov tim u sledećem kolu gostuje Mančester Junajtedu, 15. januara.

Pre toga, Liverpul čeka Plimut u FA Kupu 8. januara, a tri dana kasnije gostuje Sautemptonu u Liga kupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve