Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.12.2016.

23:43

Terzić: Kokezu doživljavam kao prijatelja

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je zadovoljan odnosom kluba s Fudbalskim savezom Srbije (FSS).

Izvor:

Autor:

Terzić: Kokezu doživljavam kao prijatelja
StarSport

"Imamo dobar odnos, nema nikakvih problema. Učinićemo sve da ta saradnja bude na još višem nivou", rekao je Terzić na konferenciji za novinare u Beogradu.

FSS je tokom nedelje priredio svečani koktel na kom su dodeljena godišnja priznanja, na kom nije bilo nikoga od visokih čelnika Zvezde.

Taj događaj je izazvao nagađanja o lošim odnosima dve organizacije, što je Terzić demantovao i pritom pohvalno govorio o predsedniku FSS Slaviši Kokezi.

"Kokezu doživljavam kao prijatelja, ubedjen sam i on mene, i kroz tu prizmu treba gledati odnos Zvezde i Saveza", kazao je Terzić.

On je dodao da je Zvezda imala predsavnike na svečanosti FSS, pošto su na njoj bili članovi Upravnog odbora Vladimir Petrović i Vladica Popović.

Kako je rekao, tada nije mogao da dodje u hotel Kraun plaza jer je bila epidemija gripa i on je bio "gripozan".

"Slaviša je bio na službenom putu i nije bio neophodan i moj dolazak. Jesam se (kasnije tog dana) video s Dejanom Stankovićem, ali kada imate grip, možete i ne morate da dođete", rekao je Terzić.

Govoreći o nagradama FSS, Terzić je kazao da je bio za izbor trenera njegove ekipe Miodraga Božovića za najboljeg u 2016. godini.

"Ja bih glasao za Božovića, koji je zaslužio i ove i prošle godine. Kažu da nije mogao jer nema srpski pasoš", kazao je generalni direktor Zvezde.

Za najboljeg trenera izabran je Dragan Stojković, koji vodi kineski Guangdžou RF. Terzić mu je čestitao.

"Čestitam Stojkoviću, mislim da je zasluženo. Možda ne ove, ali je imao nekoliko izvanrednih prethodnih sezona u Nagoji. Ove godine mu se otvorio prostor", rekao je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve