Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.12.2016.

18:41

Crveno-beli u poseti deci iz prihvatilišta

Fudbaleri Crvene zvezde uzeli su učešće u tradicionalnoj humanitarnoj modnoj reviji za decu prihvatilišta koja je održana 27. decembra.

Izvor:

Autor:

Crveno-beli u poseti deci iz prihvatilišta
crvenazvezdafk.com

Cilj ove akcije bio je da se mališanima iz prihvatilišta ulepšaju novogodišnji praznici i da u paketićima dobiju baš ono što su poželeli.

Trojica dečaka poželala su dres Crvene zvezde, što im je klub vrlo rado ispunio – Zoran Rendulić i Filip Manojlović uručili su, uz paketiće, i crveno-bele dresove i obradovali dečake.

"Bila mi je izuzetna čast da prisustvujem ovoj humanitarnoj akciji. Jako sam srećan što imam priliku da deci ulepšam praznike i bar na kratko im vratim osmeh na lice. Želeo bih da ovakvih akcija bude što više i uvek ću im se rado odazivati, kao i svi moji saigrači, siguran sam", rekao je Zoran Rendulić.

Deca iz prihvatilišta poželela su da ugoste prvotimci Crvene zvezde i tako imaju priliku da se sa njima upoznaju i druže, a želju su im ispunili Andrija Luković i Mihajlo Ristić.

Oni su obišli prihvatilište, razgovarali i fotografisali se sa mališanima, razmenili poklone i poželeli jedni drugima uspešnu i srećnu Novu godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve