Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.12.2016.

19:14

Božović: U četvrtak će se znati da li ostajem

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će u četvrtak, posle razgovora sa čelnicima kluba, znati da li će ostati na tom mestu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Božović: U četvrtak će se znati da li ostajem

"Ne znam šta da kažem. Sutra imamo razgovor i posle tog razgovora sa ljudima iz kluba, znaće se šta i kako", rekao je Božović novinarima posle utakmice u Surdulici.

Crvena zvezda je posle preokreta pobedila Radnik u Surdulici sa 2:1 i posle 21 utakmice zauzima prvo mesto u Super ligi sa 54 boda, devet više od drugoplasiranog Partizana, koji ima meč manje.

Mediji su poslednjih nekoliko dana pisali o budućnosti Božovića na klupi Crvene zvezde, koja je i dalje neizvesna. On je kazao da ne zna da li će ostati na tom mestu.

Upitan da li mu je utakmica protiv Radnika poslednja na klupi Zvezde, Božović je odgovorio: "Za ovu polusezonu jeste sigurno, da odmorimo malo".

Navijači crveno-belih su transparentom u prvom poluvremenu poručili Božoviću da žele da ostane trener, na čemu im je on zahvalio.

"Želim da im zahvalim za svu podršku u ovoj polusezoni, kao i uvek su bili 12. igrač i niko nema boljih navijača", rekao je Božović.

Prema njegovim rečima, polusezona je bila "mnogo teška".

"Veliki deo zvezdaške javnosti se razočarao posle Ludogoreca, a potom je došao Sasuolo, iako sam upozoravao da je prerano za obećanja, Liga šampiona ili Liga Evropa. Posle smo pobedjivali u prvenstvu zbog velikog fonda igrača. Najvažnije, na kraju krajeva, je to što smo prvi", rekao je Božović.

Zvezda će sezonu nastaviti u drugoj polovini februara, kada će u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Novi Pazar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve