Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.12.2016.

09:50

"Mesi je kao Federer, a Ronaldo kao Đoković"

Legendarni rumunski fudbaler George Hadži uporedio je Rodžera Federera sa Lionelom Mesijem, a Novaka Đokovića sa Kristijanom Ronaldom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

DjokerNole@Twitter

Hadži, koji je tokom bogate karijere igrao i za Real Madrid i za Barselonu, pokušao je da poređenjem sa teniserima opiše dvojicu najboljih igrača španskih klubova.

„To su dvojica igrača koja ulepšavaju moj život. Živimo u eri dvojice neverovatnih fudbalera – jedan ima znanje i tehniku, a drugi snagu. Možete imati sjajno telo, ali sve počinje u vašem umu. Mesi je veoma kreativan, poseduje veliki talenat i sjajnu tehniku. Kada bismo pričali o tenisu – Rodžer Federer bi bio Mesi, a Novak Đoković bi bio Kristijano Ronaldo“, rekao je Hadži.

Portugalac je u ponedeljak osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača u 2016. godini.

„Uvek želi da pobedi – zato trenira, zato se oporavlja... Razliku na terenu ne predstavlja uvek motivacija. To je igračeva ambicija jer ono što ste uradili juče se ne računate, morate i danas izaći na teren i dati sve od sebe. Fudbaleri nisu glumci. Film možete napraviti i gledati ga 100 puta, ali u fudbalu to nije slučaj, svaka utakmica je drugačija. Morate biti motivisani. To je kvalitet koji je potreban da biste postali na svetu. To imaju Mesi i Ronaldo, igrači koji su sve ovo postigli na tako visokom nivou“, dodao je Rumun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve