Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.12.2016.

10:29

Ramos: Sve je moguće kada verujete

Bek Real Madrida Serhio Ramos opet je doneo bodove svom timu golom u nadoknadi vremena.

Izvor: AK

Autor: AK

Ramos: Sve je moguće kada verujete
Foto: Getty images

Pre sedam dana je u 90. minutu izborio "kraljevima" remi sa najvećim rivalom Barselonom (1:1), a u subotu je doneo pobedu nad Deportivom (3:2).

"Sve je moguće kada verujete i imate entuzijazam. Kaznali su nas nakon nekoliko naših grešaka, ali ipak smo uspeli da dobijemo utakmicu. Drago mi je što postižem pogotke, ali ekipa je važnija. Uživaćemo sada u vodećoj poziciji i idemo na titulu svetskog prvaka", rekao je Ramos

Ramos je postao pravi specijalista za nadoknadu vremena, a navijači Atletiko Madrida i dalje pamte finale Lige šampiona 2014. godine kada je izborio Realu produžetke nakon kojih je njegov tim stigao do titule.

Real Madrid će na FIFA Svetskom klupskom prvenstvu nastupiti 15. decembra u polufinalu u Jokohami, a rival će mu biti bolji iz duela šampiona Azije Jeonbuka iz Južne Koreje, te najboljeg tima Severne i Centralne Amerike (KONKAKAF), meksičke Klub Amerike.

U drugom četvrtfinalu se sastaju domaća Kašima i afrički šampion Mamelodi Sandauns iz Južne Afrike, a bolji će u polufinalu na klumbijski Atletiko Nasional.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve