Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.12.2016.

14:27

Lalatović: Očekujem tešku utakmicu i nova tri boda

Trener Vojvodine Nenad Lalatović očekuje tešku utakmica protiv Javora, ali i nova tri boda svog tima u Superligi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Lalatović: Očekujem tešku utakmicu i nova tri boda

"Lale" u petak gostuju u Ivanjici u 20. kolu srpskog šampionata, u kojem Novosađani dele drugu poziciju sa Partizanom, sa šest bodova zaostatka za liderom Crvenom zvezdom.

"Kao i pred svaku utakmicu, očekivanja su da se u Novi Sad vratimo sa nova tri osvojena boda. Međutim, moram da kažem da to neće biti nimalo lako. Gostujemo ekipi Javora, koja je poslednju utakmicu izgubila, ali je pre toga zabeležila šest uzastopnih pobeda. To govori da su u usponu forme, ali i o njihovom kvalitetu", rekao je Lalatović.

Lalatović je naveo da je Javor "pravi domaćinski superligaški tim" i dodao da je uvek teško osvojiti bodove u Ivanjici.

"I mi smo u dobroj formi, atmosfera je dobra i pobednička i očekujem lepu prvenstvenu utakmicu. Mi smo Vojvodina i gde god i protiv koga god da igramo, idemo na pobedu. Nadam se da će naši navijači doći tamo da nas bodre i da ćemo svi, zajedno sa mnom i igračima, dati sve od sebe za pobedu", rekao je Lalatović.

Ekipa Vojvodine biće kompletnija u odnosu na meč protiv Napretka, pošto su u konkurenciji za tim ponovo Darko Puškarić, Novica Maksimović i Filip Malbašić.

Utakmica između Javora i Vojvodine odigraće se na Gradskom stadionu u Ivanjici od 17 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve