Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.12.2016.

12:43

Venger: Sančes i Ezil ne idu nigde

Menadžer Arsenala Arsen Venger demantovao je spekulacije o odlasku Aleksisa Sančesa i Mesuta Ezila sa Emirata.

Izvor: AK

Autor: AK

Venger: Sančes i Ezil ne idu nigde
Foto: Getty images

Engleski mediji navode da je Čelsi zainteresovan za Čileanca, žele ga i Kinezi, kojima je interesantan i Nemac.

Obojica sa Arsenalom imaju ugovor na još 18 meseci, a pregovori o produžetku još traju, što samo podgreva medijske spekulacije.

Kinezi navodno nude Sančesu nedeljnu platu od skoro 500.000 evra, dok ga Antonio Konte mami tandemom sa Dijegom Kostom u napadu lidera Premijer lige.

"Ne mogu da garantujem njihovu budućnost u Arsenalu, ali 18 meseci je prilično dug period u fudbalu. Oni su potpuno posvećeni timu i odlično igraju. Pokušavamo da produžimo njihove ugovore, a kada pregovarate, što manje pričate o tome, to je bolje", rekao je Venger.

Arsenal je u poslednja dva meča postigao devet golova, u konkurenciji je za titulu u Premijer ligi, dok se plasirao u osminu finala Lige šampiona.

"Igrači poput Sančesa i Ezila zarađuju mnogo i imaju privilegiju da biraju gde će da igraju. Uradićemo sve što je moguće da ih zadržimo. Verujem da Sančes ima veliku ponudu iz Kine, ali zašto bi išao tamo kada može da igra u Engleskoj. Nećemo prodati ni Ezila. Oni će sigurno ostati još 18 meseci kod nas, a nadam se i duže. Neću ni razmatrati prodaju", dodao je francuski stručnjak.

Arsenal dočekuje Stouk Siti u subotu, u 15. kolu Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve