Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.12.2016.

18:36

Stevanović završio polusezonu

Fudbaler Partizana Alen Stevanović neće igrati do kraja polusezone zbog posekotine koju je dobio u meču sa Javorom iz Ivanjice.

Izvor: B92

Autor:B92

Stevanović završio polusezonu
Starsport

Stevanović je u razgovoru za "Partizanov vesnik" kazao da mora da pauzira dok se ne skinu kopče posle ušivanja, tako da neće moći da pomogne saigračima u poslednje dve utakmice jesenjeg dela prvenstva.

"Bila je otvorena posekotina i nisam mogao da nastavim. Odmah su me poslali na VMA, gde su me zašili i sada čekam da se skinu konci. Za to treba oko 12 dana, što znači da je polusezona gotova", rekao je Stevanović za "Vesnik".

On je dobio posekotinu na nozi kada je na njega grubo startovao Aleksa Amanović.

"Stvarno je delovalo užasno, bilo je duboko. Ne znam da li je bilo namerno ili nije, a lopta je bila daleko od mene. Udario me kao niko u životu, ali dobro, šta je tu je. Žao mi je što ne mogu da budem na raspolaganju u poslednja da meča. Nadam se da će sve da bude kako treba", rekao je Stevanović.

Partizan je u seriji od 15 mečeva bez poraza, a za prvoplasiranom Crvenom zvezdom zaostaje šest bodova.

"Najbitnije je da Partizan igra dobro i da imamo rezultate. U igri smo i dalje. Vidi se pomak u našoj igri. Imamo rezultate, kontinuitet. Na nama je da ne posustajemo, da radimo i dalje ovako. Još dva teška meča nas čekaju, kao što su svi teški. Verujem u ove momke i ubedjen sam da ćemo da obezbedimo nove bodove u poslednje dve utakmice ako budemo bili ono što smo bili u poslednja tri meseca", rekao je Stevanović.

Partizan u sledećem kolu gostuje Čukaričkom, a onda će biti domaćin Spartaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve