Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.12.2016.

13:48

Humels bio na pragu Teatra snova

Fudbaler Bajerna iz Minhena Mats Humels rekao je da je 2014. godine bio blizu prelaska u Mančester junajted.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Humels bio na pragu Teatra snova
Photo by Joosep Martinson/Bongarts/Getty Images

Humelsa je 2014. godine na Old Traford želeo da dovede tadašnji trener Junajteda Luj van Gal. Humels je uprkos tome ostao u Dormundu, ali je ovog leta prešao u Bajern.

Upitan da li je bio blizu prelaska u Junajted pre dve godine, 27-godišnji igrač rekao je za Dejli Mejl: "Da, veoma blizu".

"U poslednjih nekoliko godina bilo je pregovora. Imao sam ponude iz Engleske i jednog od tri velika španska kluba. Ali, nijedna nije bila tako blizu kao ona iz Engleske. Van Gal me je želeo u timu, ali nije bio jedini", rekao je Humels.

On je dodao da bi mu sada bilo teško da igra u Engleskoj.

"Sledećeg meseca ću napuniti 28 godina, a sa Bajernom sam potpisao petogodišnji ugovor", naveo je Humels.

On je u Dortmundu između 2008. i 2015. godine igrao pod trenerom Jirgenom Klopom, koji sada predvodi Liverpul, i osvojio je dve šampionske titule u Bundesligi.

"Ne bismo imali takav uspeh sa bilo kojim drugim trenerom u Dortmundu, nikako. On je veoma emotivan, svaki put, pa i na treningu. Ne može da se smiri. Koliko je takav? Svakog dana, 100 odsto. Najvažnije je da, kada pomisli da je pogrešio, on se zaista izvini igraču, bilo da su sami ili pred celim timom. Ako kaže nešto neprimereno, on to shvati", naveo je Humels.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve