Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.12.2016.

23:15

Nica prva na tabeli, sjajne asistencije Dantea

Fudbaleri Nice pobedili su na domaćem terenu protiv Tuluza – 3:0, u okviru 16. kola francuskog šampionata i učvrstili se na tabeli.

Izvor: SM

Autor: SM

Nica prva na tabeli, sjajne asistencije Dantea
EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Ekipa Lusijana Favra povela je u 23. minutu golom Alesana Plija, koji je zabeležio svoj deveti pogotak u ligi.

Samo tri minuta kasniije, Junesa Beland je udvostručio prednost, da bi u 65. minutu Žan Mišel Seri, postavio konačan rezultat.

Bivši štoper Bajerna i Volfsburga Dante Bonfim asistirao je kod prva dva gola pošto je fantastično pronašao svoje ofanzivce.

Nica je ponovo prva na tabeli sa 39 bodova, dok je ekipa Tuluza zabeležila četvrti poraz u poslednjih šest mečeva, pa se sada nalaze na osmom mestu sa 22 boda.

U preostalim mečevima Olimpik Marsej ubedljivo je savladao Nansi sa 3:0 i sada su 10. na tabeli sa 21 bodom iz 16 utakmica, dok je Nansi je na 16. mestu sa isto toliko bodova.

Ren je sa dva gola bio bolji od Sent Entjena i sada se nalaze na četvrtoj poziciji sa 27 bodovoa, dok je Sent Etjen deveti sa 22.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve