Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.12.2016.

12:09

VIDEO: Gde se Ronaldo izgubio kod gola Barselone?

Fudbaleri Barselone i Real Madrida odigrali su nerešeno u 232. El Klasiku u subotu, ali odjeci najvećeg derbija na svetu se ne stišavaju.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

VIDEO: Gde se Ronaldo izgubio kod gola Barselone?
Photo by David Ramos/Getty Images

Barselona je do poslednjeg minuta vodila na ’Kamp Nouu’ golom Luisa Suaresa, pre nego što je Serhio Ramos po ko zna koji put spasao ’Kraljevski klub’.

Upravo je pogodak Urugvajca bio veoma interesantan, naročito zbog reakcije najboljeg igrača Reala Kristijana Ronalda – Portugalac je prilikom branjenja skraćenog prekida bio na petercu, spremao se za skok, ali je u jednom trenutku potpuno batalio defanzivu i krenuo da trči u samo njemu znanom pravcu.

Tek posle nekoliko trenutaka i pređenih metara se osvestio i shvatio da je lopta završila u mreži golmana Kejlora Navasa, a činilo se i da se u međuvremenu nasmejao.

Kristijano, poput najvećeg konkurenta na drugoj strani Lionela Mesija, nije briljirao, ali će biti zadovoljniji remijer jer je njegov klub zadržao šest bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve