Nova vest
Fudbal

Petak, 02.12.2016.

19:19

Zvezda nastavila da posećuje škole

Delegacija FK Crvena zvezda je u petak, 2. decembra, posetila Batajnicu odnosno osnovnu školu „Boško Palkovljević Pinki“.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Zvezda nastavila da posećuje škole
Foto: FK Crvena zvezda

Nakon mnogobrojnih poseta školama, Crvena zvezda je nastavila sa promocijom „Đačkog juga“ i u Batajnici.

I ovoga puta, fudbalere Zvezde dočekala je puna sala đaka koji su želeli da prisustvuju ovom druženju.

Sama pojava Petra Orlandića i Zorana Rendulića izazvala je ovacije među mališanima koji su strpljivo čekali i dočekali da od Zvezdinih prvotimaca dobiju autogram, a klub je za sve đake obezbedio i 'crveno-bele' poklone.

Učenici ove škole imali su priliku da se informišu o akciji „Đački jug“ koja im omogućava da Crvenu zvezdu gledaju besplatno svaki put kada se utakmica odigrava na stadionu „Rajko Mitić“, a ova vest je izazvala usklike oduševljenja. Crvena zvezda će na utakmici protiv Radničkog iz Niša koja se igra 11. decembra ugostiti mnoge od njih, a verujemo da će nakon toga postati i redovni gosti na stadionu. Svi đaci, osnovci i srednjoškolci će uz đačku knjižicu moći da uđu na južnu tribinu stadiona „Rajko Mitić“.

Crvena zvezda će u okviru akcije „Đački jug“ i ubuduće posećivati osnovne škole. Planirano je da se druženjem sa decom kod sadašnjih i budućih Zvezdaša probudi želja za bavljenjem sportom, ali i praćenjem najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve