Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.11.2016.

15:03

"Radović Roleksom platio slobodu Partizanu"

Miroslav Radović se prošlog leta vratio u Partizan, ali je već nepuna tri meseca kasnije ponovo postao igrač varšavske Legije.

Izvor:

Autor:

Getty Images

Delovalo je da su čelnici kluba iz Humske i iskusni krilni napadač bez ikakvih problema pronašli način da prekinu saradnju, kako bi Radović bez problema mogao da se vrati u redove šampiona Poljske i zaigra grupnu fazu Lige šampiona, ali sajt 'fakt24.pl' otkriva da to ipak baš nije bilo tako.

Kako se navodi, prošlogodišnji igrač ljubljanske Olimpije lako se dogovorio sa predsednikom i trenerom Partizana, ali ne i sa jednim članom upravnog odbora – koga je morao da 'ubedi' poklonom u vidu skupocenog sata 'Roleks', čija se vrednost procenjuje na oko 4.500 evra.

"To je bio najteži transfer koji sam ikada uradio", rekao je predsednik Legije Boguslav Lesnodorski.

Poljski mediji navode i da navijači crno-belih nisu želeli da Radović ode, kao i da je nedugo zatim došlo do fizičkog obračuna na parkingu stadiona u Humskoj.

U međuvremenu, tridesetdvogodišnji Radović ponovo je zaigrao na nivou koji ga je načinio jednim od legenda Legije, a postigao je i dva gola protiv madridskog Reala u elitnom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve