Nova vest
Fudbal

Petak, 28.10.2016.

18:59

Konte: Rano je za priču o tituli

Menadžer Čelsija Antonio Konte rekao je da je još rano pričati o borbi za šampionsku titulu u Premijer ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Konte: Rano je za priču o tituli

Čelsi je u nedelju na svom terenu pobedio Mančester junajted sa 4:0 i primakao se vodećem Mančester sitiju na bod zaostatka. Siti, Arsenal i Liverpul imaju po 20 bodova i dele prvo mesto.

"Pobeda ili poraz ne menjaju moje mišljenje ni samopopuzdanje igrača. Ne bi trebalo da gledamo u tabelu već da se koncentrišemo na trening i narednu utakmicu, samo tako ćemo napredovati. Ova liga je veoma teška i svašta može da se dogodi. Važno je poverenje i konstantnost u radu. Pet ekipa su blizu, ali ne bi trebalo da gledamo u tabelu. Još je rano razgovarati o tabeli i tituli", rekao je Konte.

Čelsi, koji je pobedio u poslednje tri utakmice bez primljenog gola, u nedelju igra protiv Sautemptona na gostujućem terenu. Londonski klub je u poslednjih osam utakmica izgubio samo jednom u Sautemptonu. Utakmicu će propustiti Sesk Fabregas, a u tim će se najverovatnije vratiti Džon Teri i Branislav Ivanović.

"Fabregas nije na raspolaganju, ali se Ivanović potpuno oporavio. Džon se vratio posle povrede, nije mu lako da vrati pravu formu, ali zadovoljan sam. Džon je važan igrač za nas, i ako igra i ako ne igra, važan je za atmosferu u svlačionici i za ceo klub", rekao je Konte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve