Nova vest
Fudbal

Petak, 28.10.2016.

17:52

Alegri: Navijači Napolija da budu zahvalni Iguainu

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da bi navijači Napolija trebalo da budu zahvalni Gonsalu Iguainu zbog svega što je postigao u tom klubu.

Izvor: MN

Autor: MN

Alegri: Navijači Napolija da budu zahvalni Iguainu
Getty Images

Dve ekipe sastaju se u subotu u 20.45 u derbiju 11. kola Serije A u Torinu, a svakako će u centru pažnje biti Iguain, koji je tokom leta prešao u redove konkurenta.

„Gonsalo je već postigao sedam golova. Nije bio strelac u poslednjih nekoliko mečeva, dešava se, ali miran sam i zadovoljan onim što radi."

Iguain je proveo tri godine u Napoliju, odigrao preko 100 mečeva i postigao preko 70 golova, ali je razočarao svoje navijače prelaskom u Juvenuts, pa su sve dobre partije „pale u vodu“. Ipak, Alegri veruje da navijači iz Napulja ne bi trebalo da imaju takav stav.

„Odlazak iz Napolija u Juve? To je bio njegov izbor, svi smo profesionalci. Svemu jednom dođe kraj, navijači bi trebalo da mu budu zahvalni za sve što je učinio“, rekao je Alegri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve