Nova vest
Fudbal

Petak, 28.10.2016.

10:25

Ferguson: Liverpul je ozbiljan kandidat za titulu

Ser Aleks Ferguson, legendarni menadžer Mančester Junajteda i jedan od najboljih u fudbalskoj istoriji, ocenio je da je Liverpul ozbiljan kandidat za titulu.

Izvor:

Autor:

Ferguson: Liverpul je ozbiljan kandidat za titulu
Getty Images

'Crveni' dele prvo mesto na tabeli sa Mančester Sitijem i Arsenalom, pošto posle devet odigranih kola imaju 20 bodova.

Ser je ocenio da je Jirgen Klop "oživeo entuzijazam Liverpula" od kada je pre godinu dana preuzeo klub.

"Liverpul je u poslednje dve decenije menjao menadžere i nije gradio svoj identitet. Sada može da se oseti da ih ove godine morate računati u ozbiljne kandidate za titulu", rekao je Ferguson za nemački časopis Kiker.

L'pul je u prvoj Klopovoj sezoni završio kao osmi, izgubio je finale Liga kupa na penale od Sitija i poražen je u finalu Lige Evrope od Sevilje.

U devet prvenstvenih utakmica ove sezone Liverpul je već igrao sa četiri tima iz sadašnjih sedam prvoplasiranih, pobedivši Arsenal i Čelsi, uz remi s Totenhem Hotspurom i Mančester Junajtedom.

Tim s Enflida u sledećih sedam kola čekaju utakmice sa timovima koji nisu u gornjem delu tabele, a prva od njih je u subotu u gostima protiv Kristal Palasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve