Nova vest
Fudbal

Petak, 28.10.2016.

08:43

Barselona zahteva kaznu i za Savez i predsednika

Barselona je zatražila od Sportskog suda da se kazni Fudbalski savez Španije i predsednik lige pošto su optužili igrače da su provocirali protivničke navijače.

Izvor:

Autor:

Barselona zahteva kaznu i za Savez i predsednika
Getty Images

Klub je zatražio da se protiv predsednika Primere Havijera Tebasa i članova takmičarske komisije pokrene disciplinski postupak zbog njihovih "neprihvatljivih izjava" o igračima Barselone, ali i blage novčane kazne za Valensiju.

RFEF je u četvrtak kaznio Valensiju s 1.500 evra jer je flaša puna vode pogodila Nejmara prilikom proslave pobedonosnog gola na stadionu Mestalja.

Tebas je u izjavi španskim medijima rekao da mu se nije svidelo ponašanje nekih fudbalera Barselone, aludirajući na to da su oni prilikom proslave gola provocirali navijače Valensije.

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu je ocenio da su izjave Tebasa "neodgovorne i da ne priliče jednom sportskom zvaničniku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve