Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.10.2016.

19:30

Partizan: Nova uprava izabrana legalno

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je na vanrednoj Skupštini legalno izabrano novo rukovodstvo, pošto su joj prisustvovala potrebna 33 delegata.

Izvor:

Autor:

Partizan: Nova uprava izabrana legalno
StarSport

Fudbalski klub Partizan u ponedeljak je dobio novo rukovodstvo na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem.

Kako je tada rečeno, Skupštini je prisustvovalo 33 delegata, Vučelić je dobio 30 glasova, a bilo je i tri uzdržana. Bivši funkcioner Partizana, a sada u opoziciji, Nenad Bjeković iste večeri rekao je da su odluke na Skupštini nevažeće pošto nije bilo kvoruma.

Partizan je u današnjem saopštenju izrazio zadovoljstvo što je vanredna Skupština legalno zasedala 24. oktobra, da su zasedanju "punovažno prisustvovala 33 delegata, što je omogućilo donošenje potpuno legalnih i legitimnih odluka, uključujući i izbor predsednika i članova Upravnog odbora FK Partizan".

Iz Partizana su naveli da je "malicioznim i tendenzioznim nastupima jednog delegata" neutemeljeno dovedena u pitanje volja delegata i punovažne odluke vanredne Skupštine Partizana, kao i da su svi delegati primili poziv i potpisali svoje prisustvo u Sportskom centru Partizan-Teleoptik.

"Statut FK Partizan ne poznaje obavezu informisanja bilo kog delegata Skupštine o biografiji drugih članova ovog najvišeg klupskog tela. Neinformisanost i odsustvo elementarnih saznanja delegata Nenada Bjekovića nije uslov bez kojeg nema Skupštine", piše u saopštenju.

Partizan je izrazio snažan protest usled, kako je navedeno medijskog linča kroz koji prolaze neki delegati Skupštine FK Partizan i pozvao pojedine medije da ustanove obostrani princip profesionalne saradnje a ne "jednostrani princip poslušničkog izveštavanja".

"Držimo da legalno i legitimno izabrani organi FK Partizan imaju prevashodni zadatak da učine sve kako bi prvom timu omogućili da nesmetano nastavi takmičenja u Superligi i Kupu Srbije", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve