Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.10.2016.

15:12

"Milan nije na nivou Rome i Juvea"

Bivši kapiten Milana Masimo Ambrosini rekao je da sadašnji tim "rosonera" nema kvalitet da osvoji Skudeto.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Ambrozini je bio veoma razočaran porazom u Đenovi (3:0) i smatra da ekipa Vičenca Montele još uvek nije na nivou aktuelnog šampiona, i pored trijumfa nad istim proteklog vikenda (1:0).

"Milan nema kvalitet da osvoji titulu i takmiči se sa Juventusom i Romom. Sa ovim timom i strukturom kluba, može da ima bolje sezone nego prethodne, ali za ostalo je potrebno vreme. Još uvek nije na nivou ni Napolija, ali može da se bori za mesto u Evropi. Način na koji sada igraju govori da postoji šansa da se plasiraju u Ligu šampiona i bilo bi nepošteno da ljudi traže više od toga", rekao je Ambrozini za Skaj Italija.

Ambrozini je čak 18 godina nosio dres Milana, odigrao je 489 utakmica i dao 36 golova, ali i osvojio ukupno 12 trofeja, medju kojima četiri titule Serije A i dve Lige šampiona.

Karijeru je 2014. godine završio u Fiorentini, igrao je još za Vićencu i Chezenu, dok je za reprezentaciju Italije zabeležio 35 nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve